Restriktioner

COVID-19

När man tränar på gym kommer man i kontakt med många människor. Därför behöver vi alltid visa varandra hänsyn, så att alla kan träna och trivas tillsammans.

Med anledning av Coronaviruset måste vi nu visa lite extra hänsyn:

– Om du har symtom på luftvägsinfektion rekommenderar Folkhälsomyndigheten att du avstår sociala kontakter där du riskerar att smitta andra.

– Om du nyligen besökt någon av de regioner som Folkhälsomyndigheten anger som högriskområden, eller träffat personer som varit där, ber vi dig att träna hemma eller ute tills du vet säkert att du inte är smittad.

– Tänk på att tvätta händerna ofta och att inte hosta och nysa rakt ut i luften.

Du som är orolig över risken att själv bli smittad när du tränar på gymmet kan med fördel använda handskar. Då tar man sig dessutom automatiskt mindre i ansiktet.

Vi följer utvecklingen på www.folkhalsomyndigheten.se och rekommenderar alla att göra det själva.

Vi gör de vi kan, men vi behöver din hjälp.

Vi torkar dagligen alla dynor, grepp, stänger, hantlar, dörrhandtag m.m. med ytdesinfektion för att hålla virusspridning på ett minimum hos oss.

Vi ser gärna att du som medlem tvättar händerna innan och under passet. Samt undvika att besöka våra lokaler om du känner dig krasslig. Vi måste respektera varandra. Vi syns på gymgolvet!