fbpx

GYM SUNDSVALL

IRONWORKS SUNDSVALL

Sugen på att börja träna? Eller kanske byta till ett bättre gym?

Sundsvall har många gym och det är inte helt ovanligt att man väljer de gym med lägst pris.

Är det så att du vill träna billigast har du kommit fel. Vi är inte billigast och det är ett medvetet val. Är det däremot så att du vill få resultat på gymmet har du kommit helt rätt. Gå ner i vikt, bygga muskler, må bättre. Det är någonting som många gymägare tyvärr glömmer.

De glömmer dig och dina mål.

Det var därför vi 2012 startade vårt första gym. Vi vill förändra marknaden genom att erbjuda en plats för de som tränar för resultat. Oavsett om du vill gå ner i vikt, bygga muskler eller bara bli mer hälsosam så är vårt gym helt rätt för dig!

För den där extra 50-lappen som du betalar hos oss jämfört med konkurrenterna använder vi för att skapa en miljö som hjälper dig nå dina mål. Vi bjuder nya medlemmar på träningsschema som passar dig och dina mål, du får en personlig visning och vägledning av en instruktör.

Vi bemannar våra gym så mycket det bara går för att vi ska finnas där och hjälpa dig.

Vi investerar mycket resurser i att förbättra vår maskinpark. Idag kan vi stolt säga att vi har maskiner i världsklass.

Våra gym har blivit erkända som ett klassiska gym med en familjär känsla. Någonting som vi tar på största allvar. Det är precis det vi vill. Du kan komma hit oavsett kön eller ålder och känna dig trygg samt få den hjälp du behöver för att nå dina mål.

BEMANNING
Mån-fre 09:00–20:00
Lördag 10:00-19:00
Söndag: obemannat

HITTA HIT
Södra Järnvägsgatan 13
852 37 Sundsvall