fbpx

MEDLEMSKAP

MEDLEMSKAP GBG/ KBA

Vilket medlemskap vill du ha? På denna sida finner du alla uppgifter om våra medlemskap och längst ned på sidan finns även länk till kundavtalet som du enkelt fyller i och väljer det som passar dig bäst. Klicka på skicka och det ligger klar på gymmet för underskrift när du kommer.  

fr. 429 Kr/ mån

Ett medlemskap för dig som vill ha full frihet i din träning. Med detta tränar du 24/7 alla dagar på året. 12-månaders bindningstid. Det finns möjlighet att frysa sitt kort 1 gång per år till en administrativ kostnad på 100kr. Autogiro 429:-/mån (student och senior rabatt 100:-/mån), finns även som kontantkort.

fr. 479 Kr/ mån

Ett medlemskap för dig som vill ha samma frihet som guld men även kunna träna på bägge våra center i Gbg/Kba. Detta kort ger dig även andra förmåner, 10% rabatt i vår shop, 20% rabatt på våra tjänster som inbody, solarium m.m. Det följer även med ett klippkort med tio engångsträningar som ni kan använda för icke medlemmar. 12-månaders bindningstid.Det finns möjlighet att frysa sitt kort 1 gång per år till en administrativ kostnad på 100kr. Autogiro 479:-/mån (student och senior rabatt 100:-/mån), finns även som kontantkort.

fr. 499 Kr/ mån

Ett medlemskap för dig som vill ha full flexibilitet i ditt medlemskap. Med detta tränar du 24/7 alla dagar på året. Ingen bindningstid, endast två månaders uppsägningstid. Det finns möjlighet att frysa sitt kort 1 gång per år utan kostnad.

Autogiro 499:-/mån.

fr. 329 Kr/ mån

Få tillgång till gymmet dygnet runt. (Mecenatkort krävs)

fr. 279 Kr/ mån

Tillgång till gymmet vardagar 05:00-15:00 och helger och helgdagar dygnet runt. Autogiro 279:-/mån.

AUTOGIRO PRISER

Autogiro
 
 
 
 
Student & senior
 
 
 
 

KONTANT PRISER

Kontantpriser
 
 
 
 
Student & Senior
 
 
 
 
Kontantpriser
 
 
 
 

Tryck på knappen kundavtal för din ort nedan, fyll i uppgifterna och tryck på skicka. Avtalet skickas då till det gym du har valt och ligger klart när du kommer. Du får även en PDF-kopia på mejl att spara eller skriva ut ifall du vill det.

Priser / kundavtal Göteborg!

Frågor om medlemskap GBG, vi ringer dig!

Priser / kundavtal Kungsbacka!

Frågor om medlemskap KBA, vi ringer dig!

Du kan även maila respektive gym angående uppsägning, frysning av kort eller övriga frågor.
iron.hogsbo@gmail.com iron.kungsbacka@gmail.com