Varför Ironworks gym?

Kul att du frågar!

Det är vi, Lars och Olov som startade Ironworks Gym. Vi startade första gymmet i Sundsvall 2012. Tillsammans har vi tränat i över 30 år. 

Nya företag startas upp dagligen. Nya hälsodrycker, kosttillskott och hemliga dieter…

Tusentals, och åter tusentals personer sprider kunskapen kring träning, kost och hälsa. Det skapar ett enormt brus och osäkerhet kring vad som är sant och inte.

Det positiva är att fler tränar i dag än tidigare. Det negativa är att de flesta tränar fel, äter fel och når aldrig sina mål. Det går oftast bra till en början. Man känner sig pigg, man ser förändring. Men sen faller man tillbaka i gamla vanor.

De flesta som försöker, misslyckas.

Efter 30 år i branschen blir man frustrerad. Vi vet att med rätt träningsupplägg i ett bra gym, rätt kost och en vilja att förändras lyckas alla som försöker. 

Det är precis därför vi startade Ironworks gym. Vi vill förändra marknaden genom att erbjuda en miljö som hjälper dig nå dina mål. Samtidigt som du får hjälp av oss kring hur du ska träna och vad du ska äta för att få de resultat du önskar.

Det är därför du ska bli medlem hos oss.

Det är vi som driver ironworks

Lars Berglund

Ironworks Sundsvall

OLOV ATTMARSSON

Ironworks Göteborg

Teckna medlemskap

Bli medlem online utan uppläggningsavgift

Våra populäraste medlemskap ger dig tillgång till vårt gym dygnet runt. 

Guld

Tillgång till gymmet dygnet runt

BLACK CARD

Tillgång till gymmet dygnet runt

20% rabatt på allt i vår butik

lugn, vi betalar din uppsägningstid

Tvekar du för att du har lång uppsägningstid på annat gym?

Lugn, vi löser det. Tecknar du 12 månaders medlemskap hos oss får du upp till 3 månader gratis i samband med att du säger upp ditt gym.

Copyright © IRON WORKS AB 2012 - 2019